Felvételizőknek

SOPRONI SZC PÁLYAVÁLASZTÁSI KIADVÁNYA 2022-'23

SSZC BERG GUSZTÁV SZAKKÉPZŐ ISKOLA TERVEZETT SZAKKÉPZÉSEI A 2022-'23-AS TANÉVBEN

FELNŐTTEK OKTATÁSA 2021/2022

 

Kedves Végzős Nyolcadikos Diák!

 

 

Hamarosan véget érnek számodra az általános iskolás évek. Közeleg az idő, hogy eldöntsd, milyen irányban tanulsz tovább. Fontos lépés előtt állsz, mely meghatározhatja életed.

Ha a szakmatanulás a célod, akkor mindenképpen ajánlom iskolánkat Neked. Nálunk minden lehetőséget, támogatást megkaphatsz ahhoz, hogy elindulj az általad választott úton. Lehetőséged van arra, hogy valóban a szakmád alapjait elsajátított, elhivatott szakember legyél. De a legfontosabb, hogy becsületes, felelősségteljes emberré válj.
Válogathatsz kínálatunkból; figyelmesen nézz át mindent, mielőtt döntesz!
Ha minket választasz, azt kívánom, hogy Te is örömmel járj iskolánkba. Iskolánk hétköznapjairól, programjainkról, a diákéletről biztos meséltek már ismerőseid, és sok mindent megtudhatsz a honlapunkról is.
Gyere el nyílt napunkra, ahol be is ülhetsz egy-egy órára, jobban megismerkedhetsz iskolánkkal, és diákjainktól személyesen is hallhatod, hogy valóban jó bergesnek lenni!
Ha bizonytalan vagy döntésedben, bátran tedd fel kérdéseidet!

Nagy szeretettel, várakozással fogadunk Téged. Talán egyszer Te is felkerülhetsz a földszinten lévő dicsőségtáblára sikeres tanulmányi eredményednek vagy kiemelkedő sportpályafutásodnak köszönhetően.
Remélem a következő tanévben tanítványaink sorában köszönthetlek.

 

Nagyné Szabó Nikoletta
igazgató