SZC logo

Soproni Szakképzési Centrum

OM kód: 203051/019 | 9330 Kapuvár, Berg Gusztáv u 2.

Intézmény logo

Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. márc. 14.


  IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

  Az alábbiakban a KIFIR rendszerbe érkezett jelentkezések alapján összeállított ideiglenes felvételi jegyzék látható. A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információk alapján 2024. április 8-10 között a tanulóknak lehetőségük van a tanulói adatlapon szereplő sorrend megváltoztatására, illetve új tanulmányi terület felvételére is, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon már szerepelt.

  IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Föld napja

  Föld napja

  A Föld napja alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, melyekkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. Az idei év témája. az elszórt műanyagok egyre nagyobb gondot jelentenek, hiszen az élővilág változatosságát, a biológiai sokféleséget veszélyeztetik.

  2024. ápr. 22.


  Igazgatói pályázat

  Igazgatói pályázat

  A Soproni Szakképzési Centrum a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Soproni SZC Berg Gusztáv Szakképző Iskola igazgató beosztásának ellátására.

  2024. ápr. 5.


  Húsvét

  Húsvét

  A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. Az Újszövetség szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. A húsvét vallástalan tartalommal a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének az ünnepe március vagy április hónapban, mely az ébredő, újjászülető természetben töltött szórakozást jelenti, a húsvéti nyúl és a húsvéti tojás szimbólumaival.

  2024. márc. 28.  Partnereink

  SZC logo

  Soproni Szakképzési Centrum


  Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola

  9330 Kapuvár, Berg Gusztáv u 2.

  Telefon: +36-70/199-67-74

  E-mail: berg@berg-kapuvar.hu

  OM azonosító: 203051/019


  2024Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola